Že preko 45.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

SCHMIDT

Družabna igra Človek, ne jezi se! je že od leta 1914 prodajna uspešnica. Navdih zanjo je Josef Friedrich Schmidt dobil pozimi 1907 in v dejansko nespremenjeni obliki to klasiko še danes uspešno prodaja Schmidt Spiele GmbH.

S sloganom »Veliko zabave za mlade in stare, za velike in majhne!« SCHMIDT ponuja pester izbor družinskih in otroških iger, tako veselih kot poučnih in strateško prefinjenih, plišastih igrač, avdioknjig, glasbe, filmov in programske opreme za otroke. Filozofija podjetja je zabava – brezskrbna, pomenljiva, a ne moralizirajoča, raznovrstna, vsestranska in vedno nenasilna.

SCHMIDT se pri svojem delu drži gesla »Zaupanje je dobro – a nadzor je še boljši!«, zato pazijo, da je vse, s čimer se ukvarjajo, pošteno in nadzorovano. V skladu s to miselnostjo zelo skrbijo za svoj najpomembnejši produkt – like v zgodbah. Njihove lastne otroške znamke so Slonček Benjamin, Bibi Blocksberg, Bibi in Tina, v portfoliju pa imajo tudi razne priljubljene licencirane teme, kot so Die Sendung mit der Maus, Playmobil, Lokomotivček Tomaž in prijatelji

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Igrača Eddy, SCHMIDT

Cena z DDV:7,00 €

Igrača JOHNNY & CO, SCHMIDT

Cena z DDV:9,99 €

Igrača KNIFFEL, SCHMIDT

Cena z DDV:21,99 €

Igrača potovalne igre 8, SCHMIDT

Cena z DDV:21,48 €

Igrača Puzzle 3/1 - živali na kmetiji

Cena z DDV:11,99 €