Že preko 45.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Filter by:

Clear All
Min: 6,00 € Max: 262,00 €
€6 €262

BIG

BIG-SPIELWARENFABRIK GmbH & Co. KG je eden največjih nemških proizvajalcev igrač in mednarodno vodilni izdelovalec visokokakovostnih plastičnih igrač.

Blagovna znamka BIG BOBBY CAR je med najbolj prepoznavnimi znamkami igrač v Nemčiji. Bivol, ki je v logotipu podjetja, simbolizira, da so značilnosti izdelkov BIG čvrstost, robustnost in odpornost.

Prioritete podjetja so visoka kakovost, otrokom prijazna oblika in varnost. Vse igrače so oblikovane ergonomsko, z mislijo na določeno starostno skupino in pozitivni prispevek k otrokovemu razvoju.

Kakovost in varnost zagotavljajo z notranjimi testiranji in preverjanji zunanjih organizacij. Njihovi izdelki se poleg oznake CE ponašajo s 3-letno garancijo (ki ne vključuje delov, uničenih zaradi obrabe, malomarnosti ali namensko poškodovanih), visoko UV-stabilnostjo in obstojnostjo barv tudi po daljši izpostavljenosti soncu, z oznakami GS (»geprüfte Sicherheit«, tj. preverjena varnost – s strani neodvisne ustanove) in »spiel gut« (da je igrača dobra, zagotavlja neprofitna delovna skupina, ki preizkuša igrače in igre ter svetuje potrošnikom, vzgojiteljem, proizvajalcem, ki se ukvarjajo z otroki in pripomočki za igranje).

Igrače BIG so se izkazale tudi na preizkusih ÖKO-TEST-PUBLISHER (www.oekotest.de), nemški potrošniki oz. bralci revije Familie&Co so jim naklonili »The golden Rocking Horse/Das Goldene Schaukelpferd« (www.familie.de), internetna skupnost NetMoms.de pa »MOMMY Award«.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

DVE STOPNICI Baby-Step, BIG

Cena z DDV:14,29 €

Igrača BAGER Maxi, BIG

Cena z DDV:47,89 €

Igrača DIRKALNO KOLO, BIG

Cena z DDV:42,90 €

Igrača HIŠA Pujsa Pepa, BIG

Cena z DDV:59,90 €

Igrača Moja registrska tablica, BIG

Cena z DDV:9,99 €

Igrača NAKLADAČ Power-Worker, BIG

Cena z DDV:27,89 €