Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

BIG

BIG-SPIELWARENFABRIK GmbH & Co. KG je eden največjih nemških proizvajalcev igrač in mednarodno vodilni izdelovalec visokokakovostnih plastičnih igrač.

Blagovna znamka BIG BOBBY CAR je med najbolj prepoznavnimi znamkami igrač v Nemčiji. Bivol, ki je v logotipu podjetja, simbolizira, da so značilnosti izdelkov BIG čvrstost, robustnost in odpornost.

Prioritete podjetja so visoka kakovost, otrokom prijazna oblika in varnost. Vse igrače so oblikovane ergonomsko, z mislijo na določeno starostno skupino in pozitivni prispevek k otrokovemu razvoju.

Kakovost in varnost zagotavljajo z notranjimi testiranji in preverjanji zunanjih organizacij. Njihovi izdelki se poleg oznake CE ponašajo s 3-letno garancijo (ki ne vključuje delov, uničenih zaradi obrabe, malomarnosti ali namensko poškodovanih), visoko UV-stabilnostjo in obstojnostjo barv tudi po daljši izpostavljenosti soncu, z oznakami GS (»geprüfte Sicherheit«, tj. preverjena varnost – s strani neodvisne ustanove) in »spiel gut« (da je igrača dobra, zagotavlja neprofitna delovna skupina, ki preizkuša igrače in igre ter svetuje potrošnikom, vzgojiteljem, proizvajalcem, ki se ukvarjajo z otroki in pripomočki za igranje).

Igrače BIG so se izkazale tudi na preizkusih ÖKO-TEST-PUBLISHER (www.oekotest.de), nemški potrošniki oz. bralci revije Familie&Co so jim naklonili »The golden Rocking Horse/Das Goldene Schaukelpferd« (www.familie.de), internetna skupnost NetMoms.de pa »MOMMY Award«.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Igrača BAGER Maxi, BIG

59,99 € Cena z DDV:50,99 €

Igrača hiša Pujsa Pepa, BIG

61,99 € Cena z DDV:52,69 €

Igrača Moja registrska tablica, BIG

9,99 € Cena z DDV:8,49 €

Igrača PESKOVNIK, BIG

31,50 € Cena z DDV:26,78 €

Igrača poganjalec Big bobby car - next, BIG

125,99 € Cena z DDV:107,09 €

Igrača poganjalec Bobby Quad Racing, BIG

97,69 € Cena z DDV:83,04 €