Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 Splet: pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

CASTELLARI

Podjetje Castellari iz Italije je na trgu prisotno že več kot 35 let na področju proizvodnje profesionalnih ročnih, pnevmatskih in električnih obrezovalnih škarij. Zaščitni znak Castellarijevih škarij za obrezovanje sadnega in trsnega drevja so siloviti in natančni rezi, ki hkrati preprečujejo bolečine in obrabo zapestja. Vroče kovana rezila in kontra rezila so tista razlikovalna lastnost škarij Castellari, ki jih postavljajo na mesto vodilnega podjetja na trgu.

Danes Castellari prednjači na zelo širokem področju inovativnih pnevmatskih in električnih orodij za obrezovanje sadnega in trsnega drevja ter orodij za trgatev. Uporaba dragocenih in kvalitetnih materialov kot so ogljik in magnezij zagotavljajo kakovost, ki jo proizvaja in za katero stoji blagovna znamka Castellari. Castellari prav tako distribuira orodja pod blagovno znamko SILKY in INFACO, vodilno znamko na pordočju električnih škarij in ročnih trsnih žagic - tako navadnih kot ukrivljenih z lokom.

Podjetje je bilo zasnovano na temelju izkušnej njegovega ustanovitelja Giuseppa Castellarija, danes pa podjetje vodi druga generacija družine Castellari, z dvema poslopjema v Imoli, od koder produkte izvažajo v več kot 35 držav po vsem svetu.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Rezervni list za žagico 30 GL dolga Castellari

Cena z DDV:16,90 €

Rezervni list za žagico 24 GL dolg Castellari

Cena z DDV:13,90 €

Rezervni list za žagico 18 C Castellari

Cena z DDV:15,90 €

Rezervni list za žagico 18 G Castellari

Cena z DDV:12,90 €

Žagica za palico teleskopska 35 cm Castellari

Cena z DDV:29,90 €

Žagica dolg zob Castellari SME 30GL

Cena z DDV:26,90 €