Že preko 45.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Filter by:

Clear All
Min: 0,00 € Max: 453,00 €
€0 €453

ROLLY TOYS

Blagovna znamka ROLLY TOYS je sopomenka za izjemno kakovost in enkratno ponudbo igrač – že od leta 1938. Družba se zaveda, da kupci želijo visokokakovostne in ugodne (ne poceni) igrače, zato ostajajo zavezani nenehnemu razvoju in proizvodnji v Nemčiji (»Made in Germany«), kjer visoko usposobljeno osebje zagotavlja optimalni potek dela – od surovega materiala do odpreme končnega izdelka po svetu.

Dizajn, funkcionalnost, izvirnost, vrednost za igranje in stabilnost so osrednje točke, ki jih zahteva in dobi končni uporabnik igrač ROLLY TOYS. In kot vse igrače, ki so si po temeljitem testiranju prislužile oceno »spiel gut«, so tudi te odlične!

Omeniti moramo tudi tesno sodelovanje, ki ga ima ROLLY TOYS s proizvajalci kmetijskih strojev, saj v povezavi z njihovo zavezanostjo originalnim detajlom in lastnemu intenzivnemu raziskovanju že leta zagotavlja igračam ROLLY TOYS samoumevno prednost in jo učinkovito ohranja.

Varnost igrač opredeljuje evropski standard EN 71-3. ROLLY TOYS skladno s tem standardom in lastnimi strogimi zahtevami nenehno preverja notranje zagotavljanje kakovosti, ki ustreza pečatu TÜV in certifikatu CE. V proizvodnji uporablja le fiziološko varne materiale: vse barve in tudi kovinski premazi so brez svinca in kadmija, kot glavni material se uporablja okolju prijazna plastika PE, samo pri delih z močno obrabo pa smiselno tudi ostali materiali.

ROLLY TOYS je res edino, kar je potrebno za igro!

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Adapter za Rolly Toys

Cena z DDV:12,00 €

Igrača BAGER rollyDigger CAT, ROLLY TOYS

Cena z DDV:300,91 €

Igrača BAGER rollyDigger John Deere, ROLLY TOYS

Cena z DDV:74,86 €

Igrača BAGER rollyDigger XL, ROLLY TOYS

Cena z DDV:318,74 €