Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 Splet: pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

BULLYLAND

Nemško podjetje BULLYLAND AG je bilo ustanovljeno leta 1973 in je danes znano po celem svetu kot proizvajalec ročno poslikanih zbirateljskih modelov in figuric. Osnovni material, ki ga uporabljajo, so razvili sami in ponosno poudarjajo, da ne vsebuje PVC-ja, zato so njihove figure povsem primerne za igranje.

Že od leta 1977 so imetnik Walt Disneyeve licence in ustvarjajo figure Mikija Miške in Mini Miške, princev, vil, princes (Sneguljčica, Trnuljčica, Motovilka, Ariela, Pepelka …) in številnih drugih junakov. Njihove druge pomembne licence so Batman, Spider-Man, Pucca, Looney Tunes, Wendy in Telebajski.

Poleg licenciranih modelov in figuric BULLYLAND izdeluje tudi pestro kolekcijo živali – divje, udomačene, morske, predzgodovinske in druge, in zbirateljske figure, kot so kavboji in Indijanci, vitezi in domišljijski liki. Izdelujejo tudi šparovce, slamice, obeske za ključe in mehke živali iz lateksa.

Podjetje vztrajno sledi svoji strategiji »glokalizacije«, to je globalizacija in lokalizacija hkrati. Kljub mednarodnim izzivom se osredotočajo na lokalno proizvodnjo, obenem pa se širijo v druge dele sveta, saj s partnerji pridobijo pomembno fleksibilnost in vpogled v lokalne tržne zahteve.

Pri razvoju pa je tako podjetju BULLYLAND kot njihovim partnerjem, kot sta Državni prirodoslovni muzej v Stuttgartu in Živalski vrt v Hannovru, važno, da kakovost in trpežnost izdelkov ohranjajo brez negativnega vpliva na okolje.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Igrača volk, Bullyland

8,54 € Cena z DDV:7,69 €

Igrača Figure set Frozen, Bullyland

40,90 € Cena z DDV:36,81 €

Igrača MORSKI PRAŠIČEK, BULLYLAND

4,25 € Cena z DDV:3,82 €

Igrača KUNEC, BULLYLAND

5,99 € Cena z DDV:5,39 €

Igrača ZAJEC, BULLYLAND

5,10 € Cena z DDV:4,59 €

Igrača PSIČKA BERNSKA PLANŠARKA Bianca, BULLYLAND

9,99 € Cena z DDV:8,99 €