Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

Dostava

Dostava na dom (RS)

Strošek dostave

Dostavna služba

naročila do 60 €4,99 € (z DDV-jem)Pošta Slovenije ali GLS
naročila nad 60 €BREZPLAČNA DOSTAVA (izjema so artikli, ki imajo to označeno)GLS


Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij. Pri plačilu po povzetju je treba poštarju ob prevzemu poravnati znesek, izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo poštne nakaznice.

Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.kmetijskaoprema.si niste dolžni poravnati.

Obvestilo o dodatnih stroških (objavljeno 26. 3. 2019):

S 1. 4. 2019 začne GLS-ov poslovni partner PETROL v svojih poslovalnicah zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,05 €).

GLS želi te stroške nekako povrniti, zato nudijo kodo za popust za eno naročilo v roku enega meseca. Koda za popust je GLS številka paketa. Dobropis v vrednosti 1 € lahko izkoristite tako, da kodo vpišete v spletni trgovini GLS: Posljipaket.si.

Na voljo imate sicer tudi možnost spremembe naslova dostave, če vas v dopoldanskem času ni doma, npr. na drug naslov ali v službo.

Dobavni rok

Naročeno blago vam bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila, če je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom in dostavo nam lahko pošljete e-pošto na info@kmetijskaoprema.si ali pa nas pokličete na telefon (02) 82 31 952 vsak delovni dan med 8. in 15. uro.

Osebni prevzem

Stranke naprošamo, da pred osebnim prevzemom v trgovinah Mehanizacije Miler d.o.o. obvezno preverijo točnost in dobavljivost naročenih artiklov na telefonski številki  (02) 82 31 952 ali na e-naslovu info@kmetijskaoprema.si, saj občasno zaradi tehničnih težav prihaja do napak v zalogi.