Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Dostava

Dostava na dom (RS)

Strošek dostave

Dostavna služba

naročila do 50 € 4,27 € (z DDV-jem) Pošta Slovenije ali GLS
naročila nad 50 € BREZPLAČNA DOSTAVA (izjema so artikli, ki imajo to označeno) GLS


Naročnik blago prejme dostavljeno na naslov v skladu s pravili poštnih podjetij. Pri plačilu po povzetju je treba poštarju ob prevzemu poravnati znesek, izpisan ob naročilu (zadnji korak), ki že vključuje provizijo poštne nakaznice. 

Dodatnih stroškov pošiljanja poštarju ali drugemu dostavljavcu naročenih artiklov iz spletne trgovine www.kmetijskaoprema.si niste dolžni poravnati!

Dobavni rok

Naročeno blago vam bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila, če je bilo naročilo potrjeno. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Za vse informacije v zvezi z vašim naročilom in dostavo nam lahko pošljete e-pošto na info@kmetijskaoprema.si ali pa nas pokličete na telefon 041 996 222 vsak delovni dan med 8. in 16. uro.

Osebni prevzem

Stranke naprošamo, da pred osebnim prevzemom v trgovini Mehanizacija Miler d.o.o. na Ravnah na Koroškem obvezno preverijo točnost in dobavljivost naročenih artiklov na telefonski številki 041 996 222 ali na e-naslovu info@kmetijskaoprema.si, saj občasno zaradi tehničnih težav prihaja do napak v zalogi.