Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

Plačila

Plačilo po povzetju z gotovino

Če se odločite za tovrstni način plačila, je mogoče plačilo izključno z gotovino. V primeru, da pošiljke pri dostavni službi ne boste pravočasno prevzeli in jo bo ta na naše stroške vrnila nazaj k nam, vam bomo nastale stroške vračunali v vrednost nakupa.

Pri dostavi paketov s Pošto Slovenije ali preko paketnega distributerja GLS dodatnih stroškov ob plačilu z gotovino ni (ni dodatne provizije).

S 1. 4. 2019 GLS-ov poslovni partner PETROL v svojih poslovalnicah zaračunava storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,05 €). GLS želi te stroške nekako povrniti, zato nudijo kodo za popust za eno naročilo v roku enega meseca. Koda za popust je GLS številka paketa. Dobropis v vrednosti 1 € lahko izkoristite tako, da kodo vpišete v spletni trgovini GLS: Posljipaket.si. Na voljo imate sicer tudi možnost spremembe naslova dostave, če vas v dopoldanskem času ni doma, npr. na drug naslov ali v službo.

Pri plačilih nad 1.000 EUR je postopanje drugačno, zato vam v tem primeru priporočamo plačilo na naš transakcijski račun, ki je v takih primerih ugodnejše in enostavnejše. Izvajalec plačilnega prometa mora namreč v takšnem primeru skladno z Uredbo (ES) 1781/2006 Evropskega parlamenta in sveta (UREDBA) preveriti vaše podatke na podlagi osebnega dokumenta (vrsto dokumenta, številko osebnega dokumenta, kraj in državo izdaje osebnega dokumenta), pri plačilih nad 15.000 EUR pa tudi kraj in datum rojstva ter davčno številko.

Plačilo preko predračuna

Naročeno blago lahko plačate tudi z nakazilom na transakcijski račun podjetja Mehanzacija Miler d.o.o. preko katere koli banke, Pošte Slovenije oz. druge organizacije za plačilni promet. Plačilo izvedete na podlagi elektronskega sporočila, ki ga prejmete po oddaji naročila. Pri plačilu navedite točen sklic in s tem prispevajte k hitrejši izvedbi naročila. Dobavni rok začne teči z dnem prejema denarnih sredstev na naš račun.

Prejeta naročila se izvajajo po vrstnem redu opravljenih plačil, kar lahko vpliva na stanje zaloge konkretnega izdelka.

Plačilo s plačilnimi karticami

Naročeno blago je možno plačati tudi z naslednjimi plačilnimi karticami: Mastercard, Visa.

Postopek plačila s plačilno kartico:

 • Ko je artikel dodan v košarico, lahko z nakupovanjem nadaljujete, če pa želite kupiti samo en artikel, kliknete na ikono košarice zgoraj desno;
 • prikaže se vam povzetek vaše košarice s skupnimi zneski in morebitnimi popusti;
 • s klikom na gumb "Na blagajno" se vam prikažeta dve možnosti - nakupujete lahko kot gost ali pa kot registriran uporabnik;
 • po ustrezni izbiri se vam prikaže hitri nakup;
 • po vpisu podatkov naročnika izberete opcijo "Kreditna kartica (Mastercard, Visa)";
 • preverite podatke;
 • s klikom na gumb "Oddaj naročilo" naročilo oddate, zatem pa ste preusmerjeni na varno plačilno spletno stran;
 • v polje "Card Number" vpišete številko plačilne kartice oz. PAN in CVV, če ga kartica ima;
 • izberete datum poteka kartice ("Expiration Date");
 • s klikom na ikono "Submit" potrdite nakup;
 • nakup je popolnoma zaključen s klikom na ikono "Pay".

Plačilo z LEANPAY - obročno odplačevanje do 12.000 € in do 84 obrokov

Leanpay omogoča obročne nakupe.V kolikor želite uporabiti storitev Leanpay, morate najprej opraviti registracijo in si ustvariti svoj uporabniški profil na spletni strani Leanpay. Ta postopek je potrebno izvesti samo enkrat.

Leanpay je način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije. Odobren je v trenutku.

Leanpay omogoča 12.000 € in 84 obrokov. Obrestna mera znaša 8,25 % in velja od 4.1.2023.

Navodila za verifikacijo boste našli tukaj.