Že preko 45.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Filter by:

Clear All
Min: 2,00 € Max: 106,00 €
€2 €106

BRUDER

Igrače BRUDER so narejene po načelu, da igranje ni cilj sam po sebi, temveč otrokom nudi izkušnje iz sveta odraslih, ki jih lahko uporabijo za svoj razvoj. Igrače so namreč skladno s sloganom podjetja »tako kot prava stvar« narejene kot pomanjšani izdelki (v velikosti 1 : 16) modelov iz resničnega življenja in omogočajo kinestetično učenje z aktivnim raziskovanjem sveta, s prijemom in otipom.

Družinsko podjetje BRUDER, ki je bilo ustanovljeno leta 1926, se uvršča med vodilne proizvajalce plastičnih igrač v Evropi. Zadovoljne kupce dosegajo z visokokakovostnimi izdelki, strokovnostjo, inovacijami, skrbjo za okolje in načelom trajnosti, ki ga prakticirajo tako v proizvodnem procesu kot z zagotavljanjem rezervnih delov za igrače.

Oznaka »spiel gut« ali »Good Toy« je izjemno priporočilo, da je igrača res dobra, saj so jo preizkusili otroci in testirali strokovnjaki po številnih kriterijih: vrednost igrače za igranje, material, izdelava, konstrukcija, trpežnost, dizajn, velikost, kakovost navodil za igranje ali izdelovanje, primernost za določeno starostno skupino …

Dobra igrača otroku pomaga, da se prek lastne izkušnje in v okviru svojih interesov in sposobnosti uči fizičnih in mentalnih spretnosti, socialnega obnašanja, kreativnega in logičnega razmišljanja, koncentracije, vzdržljivosti in mu poleg radosti ob aktivnosti prinaša dolgoročne koristi, ki bodo v otrokovem življenju razvidne v številnih situacijah tako pri učenju in delu kot preživljanju prostega časa.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Črpalka za gasilsko vozilo BRUDER rezervni del

Cena z DDV:12,90 €

Dodatne stranice BRUDER

Cena z DDV:8,30 €

Gozdar s psom 1:16 Bruder

Cena z DDV:15,45 €

Igrača 4 OKROGLE BALE, BRUDER

Cena z DDV:8,00 €

Igrača 4 OKROGLE BALE, BRUDER

Cena z DDV:7,98 €