Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

KIMI

Čisto. Profesionalno. Kimi. Kot prvo slovensko proizvodno podjetje je z novo paleto čistil in pralnih sredstev Eko val, ki vključuje detergente za ročno pomivanje posode, univerzalno čistilo za sanitarne prostore, čistilo za steklo in tekoče milo, pridobilo evropski okoljski znak Ecolabel – okoljsko marjetico.

Strokovno usposobljeni in motivirani zaposleni z bogatimi izkušnjami jih uvrščajo med vodilne ponudnika na področju higiene in čistil tako v Sloveniji kot tudi širše. Verjamejo v moč sodelovanja in kot svojo prednost izpostavljajo multidisciplinarnost. Z lastnim razvojnim oddelkom in proizvodnjo, strokovnjaki za prodajo in izkušenimi svetovalci, usposobljeno tehnično podporo in specializiranimi znanji za določena področja imajo postavljene trdne temelje za nadgradnjo z osebnim pristopom, ki je pika na i njihove ponudbe.

Njihov cilj ni samo prodati izdelke, ampak predvsem zadovoljiti potrebe in želje vseh kupcev. Z lastno aplikacijo Kimi NaSvet pa vam nudijo še dodatno orodje za optimizacijo aktivnosti na področju higiene.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Alkalno čistilo Calgomat FA 12 kg

Cena z DDV:33,31 €

Alkalno čistilo Calgomat FA 25 kg

Cena z DDV:54,99 €

Alkalno čistilo Calgonit D PLUS prah 10 kg

Cena z DDV:51,27 €

Alkalno čistilo Calgonit D PLUS prah 5 kg

Cena z DDV:28,32 €

Alkalno čistilo za razmaščevanje DEMAST 1 l

Cena z DDV:8,60 €