Že preko 55.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 02 82 31 555 Splet: pon - pet: 8.00 –15.00
Vse kategorije

Robotska kosilnica Husqvarna Automower 310E NERA

100 % varen nakup Brezplačna dostava nad 60 € Enostaven nakup
Robotska kosilnica Husqvarna Automower 310E NERA je robotska kosilnica za trate do 1000 m². Opremljena je s funkcijo EdgeCut, ki zmanjšuje potrebo po urejanju robov trate ter tako prihrani čas in trud.

Kosilnica 310E NERA ponuja možnost izbire namestitve s fizičnimi mejami ali namestitve brez žice s sistemom Husqvarna EPOS™.

EPOS™ vam omogoča popolno prilagodljivost z virtualnimi mejami, ki jih omogoča satelitska tehnologija z natančnostjo 2-3 cm. To tudi pomeni, da ni nevarnosti pretrganja žice. Poleg tega sistem EPOS™ omogoča nadzor območij, zato lahko prek aplikacije Automower® Connect prilagodite trato svojim potrebam in ustvarite več delovnih območij z različnimi nastavitvami. Prav tako enostavno lahko ustvarite začasna območja, na katerih se ne sme kositi, da ohranite sezonske divje rože ali območja vrtnih projektov.

Z aplikacijo Automower® Connect lahko kosilnico spremljate od koder koli na svetu in jo povežete s svojim pametnim domom. Pošljite ukaze, preglejte in spremenite nastavitve kosilnice ter prejemajte obvestila za popoln nadzor trate.

SKU: 74717

Šifra proizvajalca: 970654112
Dobavljivost: Na zalogi 
Dostava: 1-3 dni
1911,65 €
2249,00 €
337,35 €

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
-
+
Kapaciteta:
 • Delovno območje: 1.000 m²
 • Vrsta meje: Wire (Virtual option as accessory)
 • Maksimalen naklon za mejni kabel: 20 %
 • Maksimalen naklon v delovnem območju: 30 %
 • Maks. čas aktivnosti: 17 h
 • Sistem iskanja: Štiri načini iskanja
 • Sledi vodilnem kablu: 2
 • Polnilni sistem: Avtomatsko
Skupne dimenzije:
 • Teža: 12,2 kg
 • dolžina: 68 cm
 • širina: 44 cm
 • višina: 28 cm
Podatki o izdelku: 
 • Barva: Siva
 • Raven hrupa: 60 dB(A)
 • Stopnja zaščite (IP koda): IPX5
 • Tip akumulatorja: Li-Ion
 • Moč akumulatorja: 2 Ah
 • Tok polnjenja: 2,2 A
 • Povprečen čas košnje ob enem polnjenju: 50 min
 • Tipičen čas polnjenja: 40 min
 • Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi: 11 kWh
Rezalni sistem: 
 • Sistem košnje: 2 diska s 3 vrtljivimi rezili
 • Višina košnje, maks.: 55 mm
 • Višina košnje, min.: 20 mm
 • Širina košnje: 22 cm
 • Nastavitev višine košnje: Električna
 • Drsna plošča: Da
 • Dve smeri rezanja: Da
Upravljanje: 
 • Tipkovnica: Kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/Aplikacija
 • Nadzorna plošča: Barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
 • Brezžična povezljivost: Bluetooth®, Wi-Fi
 • Aplikacija: Automower® Connect
 • Integracija v pametni dom: Da
 • Posodobitev programske opreme: FOTA
Varnost: 
 • GPS sledenje: Ne
 • GeoFence: Da
 • PIN koda: Da
 • Alarm: Da
 • Dvižni senzor: Da
 • Senzor nagiba: Da

Aplikacije:

Kompatibilna Garažna hiška:

Kompatibilna EPOS brezžična namestitev:

FUNKCIJE:

EdgeCut za minimalizirano obrezovanje - EdgeCut zmanjša potrebo po obrezovanju robov vaše trate, s čimer prihranite čas in trud. To omogoča namenski zadnji disk EdgeCut, ki lahko reže tako blizu robov, da nepokošene ostane le najmanjša količina trave.

Na voljo tudi namestitev brez žice - Družina izdelkov Automower® NERA z vtičnikom Husqvarna EPOS™ nudi prilagodljivo vzdrževanje zelenice z nastavitvijo virtualnih zank ob uporabi satelitske tehnologije namesto fizičnih kablov.

Brezžična namestitev Automower NERA - samo spletna uporaba

Aplikacija Automower® Connect - Uživajte v udobju, ki ga omogoča daljinsko upravljanje prek pametnega telefona z aplikacijo Automower® Connect družbe Husqvarna. Med drugim lahko upravljate in spremljate robotsko kosilnico Husqvarna, spreminjate nastavitve ter si zagotovite lahek dostop do informacij in nasvetov za brezskrbno vzdrževanje zelenic. Pri različnih modelih je na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.

Tehnologija Automower® Intelligent Mapping (AIM) - Tehnologija Husqvarna AIM uporablja vgrajeni sistem GPS in senzorje robotske kosilnice za ustvarjanje virtualnega zemljevida trate ter omogoča številne napredne funkcije Automower®. Virtualni zemljevid je viden v aplikaciji Automower® Connect, prav tako pa tudi mejne in vodilne žice. S tehnologijo AIM lahko z aplikacijo ustvarite delovna območja z različnimi višinami košnje in razporedi ali območja mirovanja za prilagojeno upravljanje območij. Kosilnico Automower® lahko prek aplikacije Automower® Connect tudi spremljate v realnem času.

Automower AIM / Zone Control

Električna nastavitev višine košnje - Električna nastavitev višine košnje omogoča priročno nastavitev želene višine prek aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Nastavitev je dostopna tudi v glavnem meniju kosilnice.

Električna nastavitev višine

Z GPS podprta navigacija - Navigacija, podprta z GPS, zagotavlja popolno pokritost vrta z enakomerno razporeditvijo košnje. Na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® nato temu ustrezno prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat.

Automower AIM / Zone Control

Vrhunska interaktivnost - Združljivost z Amazon Alexo, Google Home in IFTTT za priročno upravljanje z govorom in obveščanje o stanju. To velja za vse robotske kosilnice Automower®, ki omogočajo povezavo z mobilnim omrežjem ali Wi-Fi in jih lahko z govornimi ukazi npr. zaženete, zaustavite, parkirate ali pridobite podatke o njihovem stanju s preprostim ukazom govornemu pomočniku, jih uporabljate v rutinah IFTTT in še več. Z aplikacijo Automower® Connect lahko robotsko kosilnico tudi povežete s sistemom Gardena Smart ter poskrbite za usklajeno košnjo in zalivanje zelenice.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Pametne povezave z IFTTT - Uporabljajte pametne povezave v aplikaciji Automower® Connect ali določite svoje prilagodljive rutine z IFTTT za še boljšo integracijo robotske kosilnice Automower® s pametnim domom. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko je napovedano močno deževje. Morda jo povsem uskladite z vremenom. Aplikacija IFTTT ("If This, Then That") je brezplačna in omogoča enostavno uporabo.

Biotska raznovrstnost Način ohranjanja divjih živali

Automower® Access - Automower® Access zagotavlja tekočo uporabniško interakcijo s pomočjo barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja ter predstavlja intuitiven način upravljanja kosilnice. Na ikonah temelječa zasnova se intuitivno povezuje z aplikacijo Automower® Connect, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.

Jog wheel Automower 435X AWD

Vremenski časovnik - Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.

Automower Vremenski časovnik

FOTA - Firmware-Over-The-Air - Posodabljanje lahko opravljate sami z aplikacijo Automower® Connect ter si tako zagotovite nove funkcije in posodobitve.

Samopostrežni portal FOTA namestitev vdelane programske opreme 1(5)

Zaščita pred zmrzaljo - Robotska kosilnica samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah in pomaga zaščititi travnik.

Zaščita proti zmrzovanju 305

Samodejno premagovanje prehodov - Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

Avtomatsko upravljanje prehodov Automower 305

Ciljna višina za izboljšano kakovost trate - Za neprimerljivo kakovost trate robotska kosilnioca samodejno zniža višino košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.

Automower 405X

Spiralna košnja - Vklopiti je mogoče točkovni in spiralni način za učinkovito košnjo na območjih z visoko travo. Ob vklopu funkcije spiralnega košenja senzorji rezalne plošče zaznajo, kdaj se kosilnica nahaja na območju z visoko travo, in samodejno vklopijo sistematični spiralni vzorec košnje. Točkovna košnja je način hitre košnje omejenih območij z visoko travo. To je koristno zlasti na mestih pod vrtnim pohištvom, ko pohištvo umaknete. Kosilnico postavite na želeno območje in izberite način točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v vzorcu ozkih spiral in po zaključku nadaljevala košnjo v samodejnem načinu.

Profili - Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar olajša souporabo kosilnice na številnih različnih lokacijah. Ker je vsak profil in namestitev mogoče označiti z osebnim imenom, je z menijem kosilnice preprosto preklapljati med različnimi nastavitvami.

Ilustracija Uporabite namestitev Automower Dve polnilni postaji

Enostavno čiščenje - Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. Zgornji pokrov je mogoče preprosto odstraniti za enostaven dostop in čiščenje.

Pralna cev 305

Sekundarno območje - Če je zelenica razdeljena na dve območji, ki nista povezani s prehodom za kosilnico, določite dodatno območje. Za vzpostavitev dodatnega območja z namestitvijo omejevalne zanke okoli izbranega območja ustvarite otok. Ko je zanka postavljena, kosilnico ročno prestavite med obe območji, kjer bo kosila določeno časovno obdobje ali dokler se akumulatorska baterija ne izprazni.

Ilustracija Uporabite sekundarno območje namestitve Automower

GeoFence - V primeru premika kosilnice izven vnaprej določenega območja boste prejeli obvestilo v aplikaciji, kar zmanjša nevarnost kraje. Z aplikacijo Automower® Connect preprosto določite območje geoomejitve in boste vedno vedeli, kje se nahaja.

Automower connect Geofence 1x1

Nizke emisije ogljika - Z izbiro tega izdelka ste lahko prepričani, da med aktivno uporabo proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom. Ta akumulatorski izdelek med uporabo ne oddaja CO2, hkrati pa zagotavlja moč in kakovost, ki ju pričakujete od izdelka Husqvarna. Vendar je treba upoštevati, da se emisije CO2 ustvarjajo v drugih fazah življenjskega cikla izdelka, kot so proizvodnja, polnjenje in odlaganje ob koncu življenjske dobe.

Gozd

*
*
*
*
Kapaciteta:
 • Delovno območje: 1.000 m²
 • Vrsta meje: Wire (Virtual option as accessory)
 • Maksimalen naklon za mejni kabel: 20 %
 • Maksimalen naklon v delovnem območju: 30 %
 • Maks. čas aktivnosti: 17 h
 • Sistem iskanja: Štiri načini iskanja
 • Sledi vodilnem kablu: 2
 • Polnilni sistem: Avtomatsko
Skupne dimenzije:
 • Teža: 12,2 kg
 • dolžina: 68 cm
 • širina: 44 cm
 • višina: 28 cm
Podatki o izdelku: 
 • Barva: Siva
 • Raven hrupa: 60 dB(A)
 • Stopnja zaščite (IP koda): IPX5
 • Tip akumulatorja: Li-Ion
 • Moč akumulatorja: 2 Ah
 • Tok polnjenja: 2,2 A
 • Povprečen čas košnje ob enem polnjenju: 50 min
 • Tipičen čas polnjenja: 40 min
 • Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi: 11 kWh
Rezalni sistem: 
 • Sistem košnje: 2 diska s 3 vrtljivimi rezili
 • Višina košnje, maks.: 55 mm
 • Višina košnje, min.: 20 mm
 • Širina košnje: 22 cm
 • Nastavitev višine košnje: Električna
 • Drsna plošča: Da
 • Dve smeri rezanja: Da
Upravljanje: 
 • Tipkovnica: Kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/Aplikacija
 • Nadzorna plošča: Barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
 • Brezžična povezljivost: Bluetooth®, Wi-Fi
 • Aplikacija: Automower® Connect
 • Integracija v pametni dom: Da
 • Posodobitev programske opreme: FOTA
Varnost: 
 • GPS sledenje: Ne
 • GeoFence: Da
 • PIN koda: Da
 • Alarm: Da
 • Dvižni senzor: Da
 • Senzor nagiba: Da

Aplikacije:

Kompatibilna Garažna hiška:

Kompatibilna EPOS brezžična namestitev:

FUNKCIJE:

EdgeCut za minimalizirano obrezovanje - EdgeCut zmanjša potrebo po obrezovanju robov vaše trate, s čimer prihranite čas in trud. To omogoča namenski zadnji disk EdgeCut, ki lahko reže tako blizu robov, da nepokošene ostane le najmanjša količina trave.

Na voljo tudi namestitev brez žice - Družina izdelkov Automower® NERA z vtičnikom Husqvarna EPOS™ nudi prilagodljivo vzdrževanje zelenice z nastavitvijo virtualnih zank ob uporabi satelitske tehnologije namesto fizičnih kablov.

Brezžična namestitev Automower NERA - samo spletna uporaba

Aplikacija Automower® Connect - Uživajte v udobju, ki ga omogoča daljinsko upravljanje prek pametnega telefona z aplikacijo Automower® Connect družbe Husqvarna. Med drugim lahko upravljate in spremljate robotsko kosilnico Husqvarna, spreminjate nastavitve ter si zagotovite lahek dostop do informacij in nasvetov za brezskrbno vzdrževanje zelenic. Pri različnih modelih je na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.

Tehnologija Automower® Intelligent Mapping (AIM) - Tehnologija Husqvarna AIM uporablja vgrajeni sistem GPS in senzorje robotske kosilnice za ustvarjanje virtualnega zemljevida trate ter omogoča številne napredne funkcije Automower®. Virtualni zemljevid je viden v aplikaciji Automower® Connect, prav tako pa tudi mejne in vodilne žice. S tehnologijo AIM lahko z aplikacijo ustvarite delovna območja z različnimi višinami košnje in razporedi ali območja mirovanja za prilagojeno upravljanje območij. Kosilnico Automower® lahko prek aplikacije Automower® Connect tudi spremljate v realnem času.

Automower AIM / Zone Control

Električna nastavitev višine košnje - Električna nastavitev višine košnje omogoča priročno nastavitev želene višine prek aplikacije Husqvarna Automower® Connect. Nastavitev je dostopna tudi v glavnem meniju kosilnice.

Električna nastavitev višine

Z GPS podprta navigacija - Navigacija, podprta z GPS, zagotavlja popolno pokritost vrta z enakomerno razporeditvijo košnje. Na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla. Robotska kosilnica Husqvarna Automower® nato temu ustrezno prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat.

Automower AIM / Zone Control

Vrhunska interaktivnost - Združljivost z Amazon Alexo, Google Home in IFTTT za priročno upravljanje z govorom in obveščanje o stanju. To velja za vse robotske kosilnice Automower®, ki omogočajo povezavo z mobilnim omrežjem ali Wi-Fi in jih lahko z govornimi ukazi npr. zaženete, zaustavite, parkirate ali pridobite podatke o njihovem stanju s preprostim ukazom govornemu pomočniku, jih uporabljate v rutinah IFTTT in še več. Z aplikacijo Automower® Connect lahko robotsko kosilnico tudi povežete s sistemom Gardena Smart ter poskrbite za usklajeno košnjo in zalivanje zelenice.

Amazon Alexa, Automower 435X AWD

Pametne povezave z IFTTT - Uporabljajte pametne povezave v aplikaciji Automower® Connect ali določite svoje prilagodljive rutine z IFTTT za še boljšo integracijo robotske kosilnice Automower® s pametnim domom. Morda želite, da kosilnica parkira, ko se otroci vrnejo iz šole ali ko je napovedano močno deževje. Morda jo povsem uskladite z vremenom. Aplikacija IFTTT ("If This, Then That") je brezplačna in omogoča enostavno uporabo.

Biotska raznovrstnost Način ohranjanja divjih živali

Automower® Access - Automower® Access zagotavlja tekočo uporabniško interakcijo s pomočjo barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja ter predstavlja intuitiven način upravljanja kosilnice. Na ikonah temelječa zasnova se intuitivno povezuje z aplikacijo Automower® Connect, kar zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo.

Jog wheel Automower 435X AWD

Vremenski časovnik - Prilagaja čas košnje rasti trate, kar pomeni, da Husqvarna Automower® pogosteje kosi v času močnejše rasti trate. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje. S tem se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.

Automower Vremenski časovnik

FOTA - Firmware-Over-The-Air - Posodabljanje lahko opravljate sami z aplikacijo Automower® Connect ter si tako zagotovite nove funkcije in posodobitve.

Samopostrežni portal FOTA namestitev vdelane programske opreme 1(5)

Zaščita pred zmrzaljo - Robotska kosilnica samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah in pomaga zaščititi travnik.

Zaščita proti zmrzovanju 305

Samodejno premagovanje prehodov - Husqvarna Automower® samodejno prepozna ozke prehode in sam najde pot tudi skozi najbolj ozke prehode. V izogib nastanku sledi koles bo skozi prehod vedno peljal po drugi poti.

Avtomatsko upravljanje prehodov Automower 305

Ciljna višina za izboljšano kakovost trate - Za neprimerljivo kakovost trate robotska kosilnioca samodejno zniža višino košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.

Automower 405X

Spiralna košnja - Vklopiti je mogoče točkovni in spiralni način za učinkovito košnjo na območjih z visoko travo. Ob vklopu funkcije spiralnega košenja senzorji rezalne plošče zaznajo, kdaj se kosilnica nahaja na območju z visoko travo, in samodejno vklopijo sistematični spiralni vzorec košnje. Točkovna košnja je način hitre košnje omejenih območij z visoko travo. To je koristno zlasti na mestih pod vrtnim pohištvom, ko pohištvo umaknete. Kosilnico postavite na želeno območje in izberite način točkovne košnje. Kosilnica bo kosila v vzorcu ozkih spiral in po zaključku nadaljevala košnjo v samodejnem načinu.

Profili - Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar olajša souporabo kosilnice na številnih različnih lokacijah. Ker je vsak profil in namestitev mogoče označiti z osebnim imenom, je z menijem kosilnice preprosto preklapljati med različnimi nastavitvami.

Ilustracija Uporabite namestitev Automower Dve polnilni postaji

Enostavno čiščenje - Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. Zgornji pokrov je mogoče preprosto odstraniti za enostaven dostop in čiščenje.

Pralna cev 305

Sekundarno območje - Če je zelenica razdeljena na dve območji, ki nista povezani s prehodom za kosilnico, določite dodatno območje. Za vzpostavitev dodatnega območja z namestitvijo omejevalne zanke okoli izbranega območja ustvarite otok. Ko je zanka postavljena, kosilnico ročno prestavite med obe območji, kjer bo kosila določeno časovno obdobje ali dokler se akumulatorska baterija ne izprazni.

Ilustracija Uporabite sekundarno območje namestitve Automower

GeoFence - V primeru premika kosilnice izven vnaprej določenega območja boste prejeli obvestilo v aplikaciji, kar zmanjša nevarnost kraje. Z aplikacijo Automower® Connect preprosto določite območje geoomejitve in boste vedno vedeli, kje se nahaja.

Automower connect Geofence 1x1

Nizke emisije ogljika - Z izbiro tega izdelka ste lahko prepričani, da med aktivno uporabo proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom. Ta akumulatorski izdelek med uporabo ne oddaja CO2, hkrati pa zagotavlja moč in kakovost, ki ju pričakujete od izdelka Husqvarna. Vendar je treba upoštevati, da se emisije CO2 ustvarjajo v drugih fazah življenjskega cikla izdelka, kot so proizvodnja, polnjenje in odlaganje ob koncu življenjske dobe.

Gozd