Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Svetila in označevalna oprema

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste v ključnem trenutku ostali v temi, pri roki pa niste imeli svetilke, da bi osvetlili prostor? Ali pa vam na avtu ni delala luč, nadomestno pa ste pozabili pravočasno kupiti?

Situacij, ko se naenkrat znajdemo v temi ali pa na cesti naletimo na nezaščiten avto v mirovanju, je vsakodnevno vse več, zato smo našo ponudbo obogatili z različnimi namenskimi svetili in ostalo označevalno opremo. Saj veste, preventiva in varnost sta velikega pomena, zato preverite naše izdelke, jih med seboj primerjajte in izberite tiste, ki vas bodo prihodnjič rešili pred nepričakovanim, hkrati pa vas še dodatno zaščitili.

Da boste na cesti skladni s sprejetimi evropskimi standardi, boste v naši ponudbi svetil in označevalne opreme našli ključne izdelke, s katerimi boste še bolj varni v prometu in na poti. Preverite naše označevalne table z omejitvami hitrosti v obliki nalepk in iz PVC-ja, odsevne nalepke, PVC-odsevnike, opozorilne trakove, stop luči za sprednje in zadnje dele vozil ter varnoste trikotnike za označevanje počasnih vozil in EU-homologirane trikotnike za označevanje, ki ustrezajo Evropskem standardu ECE R27 in predstavljajo obvezno opremo v vozilih.

Pregled izdelkov v kategoriji svetila in označevalna oprema vam bo pokazal tudi veliko izbiro luči za različne namene.

Če potrebujete rotacijsko luč, lahko izbirate med klasičnimi in LED rotacijskimi lučmi, ki so tudi bolj varčne. Za dodatno osvetlitev delovnega prostora ali pa pregled del na prostem v nočnem času vam bo zagotovo prav prišla katera od delovnih luči, ki jih najdete v ponudbi. Tudi tu so vam na voljo klasične in LED delovne luči, za zahtevnejše delovne pogoje pa raje izberite delovno luč z zaščitno mrežo, ki bo steklo obvarovala pred razbitjem.

Preden zaključite z nakupom svetil in označevalne opreme, pa preverite še ponudbo označevalnih luči, opozorilnih LED-luči in ročnih svetilk, ki nam pridejo prav pri vsakodnevnih opravilih.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Zadnja desna luč, večfunkcijska

Cena z DDV:12,30 €

Zadnja leva luč, GRANIT

Cena z DDV:22,19 €

Zadnja leva luč, GRANIT

Cena z DDV:22,90 €

Zadnja leva LUČ, večfunkcijska

Cena z DDV:12,30 €

Zadnja luč 16 LED, KAMAR

Cena z DDV:12,90 €

Zadnja luč 18 LED (12/24 V), KAMAR

Cena z DDV:16,50 €

Zadnja luč LED DESNA, KAMAR

Cena z DDV:29,90 €

Zadnja luč LED LEVA, KAMAR

Cena z DDV:29,90 €

Zadnja luč LED, univerzalna, AMA

Cena z DDV:9,99 €

Žaromet

Cena z DDV:15,00 €

Žaromet

Cena z DDV:26,00 €

Zunanji reflektor (10 W) LED

Cena z DDV:14,99 €

Zunanji reflektor (10 W) s senzorjem

Cena z DDV:22,99 €