Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Igrače in otroška oprema

Kadar koli smo v dilemi, kaj podariti otroku ali s čim ga še posebej razveseliti, so igrače in otroška oprema prva stvar, s katero zagotovo nikoli ne bomo zgrešili. Kvalitetne, poučne in zabavne igrače, s katerimi otrok izraža svojo kreativnost in se uči novih stvari, so namreč zelo lepo in uporabno darilo.

 

Ravno zaradi tega boste v naši ponudbi igrač in otroške opreme našli samo visokokakovostne in izbrane igrače, ki spodbujajo otrokovo razmišljanje, ga motovirajo za odkrivanje novih stvari in mu odrasli svet približajo na njemu prijazen in razumljiv način.

 

Odkrijte čudoviti svet kmetijstva z mogočnimi traktorji vrhunskega proizvajalca otroških igrač Rolly Toys in opazujte navdušenje v očeh malega nadobudneža, ki sam upravlja z otroškim vozilom. Da bo sreča popolna, igro nadgradite z različnimi dodatki, kot so prikolice, samokolnice, lopate, orodje in ostale igrače, ki bodo igri dodale občutek pomembnosti in otroka učile o delovanju strojev in dela na zemlji.

 

Če se vaš otrok navdušuje nad policijskimi avtomobili, tovornjaki, cisternami in buldožerji, preverite bogato ponudbo igrač cenjenega proizvajalca Bruder ali pa se odločite za nakup vedno dobrodošle ceste in avtomobilov proizvajalca Klein.

 

Če bi z igračo želeli razveseliti deklico, boste pri nas našli različne modele punčk, dojenčkov in dodatkov za nego, čisto prave kuhinjske sete, kuhinje in pripomočke za dom, lepotilnice, sestavljanke in kocke. Male prodajalke se bodo razveselile blagajne in izdelkov za trgovino, ob igri pa bodo tako poleg sprostitve razvijale še različne življenjske vloge. Na svoj račun bodo prišle tudi ljubiteljice kultnih punčk Barbie, ki bodo z izbranimi dodatki lahko preizkušale različne modne kombinacije in frizure.

 

V kategoriji igrač in otroške opreme preverite še našo pestro ponudbo triciklov in atraktivnih poganjalev, ki so primerni za naše najmlajše. Po osvojenih prvih korak bo takšna igrača za njih še motivacijska in sprostilna nadgradnja v razvoju. 

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Otroški POGANJALEC Tipi School Bus

Cena z DDV:46,71 €

Otroški SKIRO ali POGANJALEC 3 v 1 Green

Cena z DDV:60,86 €

Otroški SKIRO ali POGANJALEC 3 v 1 Pink

Cena z DDV:60,86 €

Otroški SKIRO ali POGANJALEC 3 v 1 Red

Cena z DDV:60,86 €

Otroški SKIRO ali POGANJALEC 3v1 Blue, Milly Mally

Cena z DDV:60,86 €

Otroški SKIRO Buzz Black

Cena z DDV:84,45 €

Otroški SKIRO Buzz Blue

Cena z DDV:84,45 €

Otroški SKIRO Buzz Red

Cena z DDV:84,45 €

Otroški SKIRO Magic Scooter Blue

Cena z DDV:58,50 €

Otroški SKIRO Magic Scooter Green

Cena z DDV:58,50 €

Otroški SKIRO Magic Scooter Pink

Cena z DDV:58,50 €

Otroški SKIRO Magic Scooter Red

Cena z DDV:58,50 €

Otroški Skiro Smart Blue

Cena z DDV:63,22 €

Otroški SKIRO Smart Mint

Cena z DDV:63,22 €

Otroški SKIRO Smart Pink

Cena z DDV:63,22 €

Otroški SKIRO Smart Red

Cena z DDV:63,22 €

Otroški SKIRO Smart Yellow

Cena z DDV:63,22 €

Otroški SKIRO Zapp Black, Milly Mally

Cena z DDV:60,86 €

Otroški SKIRO Zapp Blue Coral, Milly Mally

Cena z DDV:60,86 €

Otroški SKIRO Zapp Green, Milly Mally

Cena z DDV:60,86 €