Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Igrače in otroška oprema

Kadar koli smo v dilemi, kaj podariti otroku ali s čim ga še posebej razveseliti, so igrače in otroška oprema prva stvar, s katero zagotovo nikoli ne bomo zgrešili. Kvalitetne, poučne in zabavne igrače, s katerimi otrok izraža svojo kreativnost in se uči novih stvari, so namreč zelo lepo in uporabno darilo.

 

Ravno zaradi tega boste v naši ponudbi igrač in otroške opreme našli samo visokokakovostne in izbrane igrače, ki spodbujajo otrokovo razmišljanje, ga motovirajo za odkrivanje novih stvari in mu odrasli svet približajo na njemu prijazen in razumljiv način.

 

Odkrijte čudoviti svet kmetijstva z mogočnimi traktorji vrhunskega proizvajalca otroških igrač Rolly Toys in opazujte navdušenje v očeh malega nadobudneža, ki sam upravlja z otroškim vozilom. Da bo sreča popolna, igro nadgradite z različnimi dodatki, kot so prikolice, samokolnice, lopate, orodje in ostale igrače, ki bodo igri dodale občutek pomembnosti in otroka učile o delovanju strojev in dela na zemlji.

 

Če se vaš otrok navdušuje nad policijskimi avtomobili, tovornjaki, cisternami in buldožerji, preverite bogato ponudbo igrač cenjenega proizvajalca Bruder ali pa se odločite za nakup vedno dobrodošle ceste in avtomobilov proizvajalca Klein.

 

Če bi z igračo želeli razveseliti deklico, boste pri nas našli različne modele punčk, dojenčkov in dodatkov za nego, čisto prave kuhinjske sete, kuhinje in pripomočke za dom, lepotilnice, sestavljanke in kocke. Male prodajalke se bodo razveselile blagajne in izdelkov za trgovino, ob igri pa bodo tako poleg sprostitve razvijale še različne življenjske vloge. Na svoj račun bodo prišle tudi ljubiteljice kultnih punčk Barbie, ki bodo z izbranimi dodatki lahko preizkušale različne modne kombinacije in frizure.

 

V kategoriji igrač in otroške opreme preverite še našo pestro ponudbo triciklov in atraktivnih poganjalev, ki so primerni za naše najmlajše. Po osvojenih prvih korak bo takšna igrača za njih še motivacijska in sprostilna nadgradnja v razvoju. 

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Igrača TROSILNIK HLEVSKEGA GNOJA, BRUDER

Cena z DDV:20,10 €

Igrača TROSILNIK Rauch Axis 30.1, Universal Hobbies

Cena z DDV:33,99 €

Igrača UNIVERZALNI SVETLOBNO-ZVOČNI MODUL, BRUDER

Cena z DDV:8,99 €

Igrača VALJ Cambridge, BRUDER

Cena z DDV:14,15 €

Igrača VALJ rollyFarm Roller, ROLLY TOYS

Cena z DDV:61,90 €

Igrača VALJAR Cat, BRUDER

Cena z DDV:17,00 €

Igrača VALJAR Caterpillar s planirno desko, BRUDER

Cena z DDV:43,99 €

Igrača VAROVALNI KLIN, ROLLY TOYS

Cena z DDV:0,90 €

Igrača VELIKA ŽELVA, SCHLEICH

Cena z DDV:6,99 €

Igrača VESTFALSKA KOBILA, BULLYLAND

Cena z DDV:8,19 €

Igrača VETERINARSKI AVTO z žrebičkom, SCHLEICH

Cena z DDV:44,99 €

Igrača VEVERICA, BULLYLAND

Cena z DDV:3,25 €

Igrača VIDRA, BULLYLAND

Cena z DDV:2,99 €

Igrača VILIČAR Linde H30D, BRUDER

Cena z DDV:16,90 €

Igrača VILIČAR Linde, BIG

Cena z DDV:227,99 €

Igrača VITEL za traktorje Rolly Toys, ROLLY TOYS

Cena z DDV:32,90 €