Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Igrače in otroška oprema

Kadar koli smo v dilemi, kaj podariti otroku ali s čim ga še posebej razveseliti, so igrače in otroška oprema prva stvar, s katero zagotovo nikoli ne bomo zgrešili. Kvalitetne, poučne in zabavne igrače, s katerimi otrok izraža svojo kreativnost in se uči novih stvari, so namreč zelo lepo in uporabno darilo.

Ravno zaradi tega boste v naši ponudbi igrač in otroške opreme našli samo visokokakovostne in izbrane igrače, ki spodbujajo otrokovo razmišljanje, ga motovirajo za odkrivanje novih stvari in mu odrasli svet približajo na njemu prijazen in razumljiv način.

Odkrijte čudoviti svet kmetijstva z mogočnimi traktorji vrhunskega proizvajalca otroških igrač Rolly Toys in opazujte navdušenje v očeh malega nadobudneža, ki sam upravlja z otroškim vozilom. Da bo sreča popolna, igro nadgradite z različnimi dodatki, kot so prikolice, samokolnice, lopate, orodje in ostale igrače, ki bodo igri dodale občutek pomembnosti in otroka učile o delovanju strojev in dela na zemlji.

Če se vaš otrok navdušuje nad policijskimi avtomobili, tovornjaki, cisternami in buldožerji, preverite bogato ponudbo igrač cenjenega proizvajalca Bruder ali pa se odločite za nakup vedno dobrodošle ceste in avtomobilov proizvajalca Klein.

Če bi z igračo želeli razveseliti deklico, boste pri nas našli različne modele punčk, dojenčkov in dodatkov za nego, čisto prave kuhinjske sete, kuhinje in pripomočke za dom, lepotilnice, sestavljanke in kocke. Male prodajalke se bodo razveselile blagajne in izdelkov za trgovino, ob igri pa bodo tako poleg sprostitve razvijale še različne življenjske vloge. Na svoj račun bodo prišle tudi ljubiteljice kultnih punčk Barbie, ki bodo z izbranimi dodatki lahko preizkušale različne modne kombinacije in frizure.

V kategoriji igrač in otroške opreme preverite še našo pestro ponudbo triciklov in atraktivnih poganjalev, ki so primerni za naše najmlajše. Po osvojenih prvih korak bo takšna igrača za njih še motivacijska in sprostilna nadgradnja v razvoju.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Igrača AFRIŠKA SLONICA, SCHLEICH

Cena z DDV:13,99 €

Igrača Afriški SLON, SCHLEICH

Cena z DDV:13,99 €

Igrača ALPSKA KRAVA Darina, BULLYLAND

Cena z DDV:7,98 €

Igrača ALPSKA KRAVA Lara, BULLYLAND

Cena z DDV:6,99 €

Igrača ALPSKA KRAVA Liesl, BULLYLAND

Cena z DDV:6,99 €

Igrača AMERIŠKI BELOGLAVI OREL, BULLYLAND

Cena z DDV:6,99 €

Igrača ANDALUZIJSKA KOBILA, SCHLEICH

Cena z DDV:8,99 €

Igrača aparat za vaflje

Cena z DDV:19,99 €

Igrača ARABSKA KOBILA, BULLYLAND

Cena z DDV:6,99 €

Igrača ARABSKI ŽREBEC, SCHLEICH

Cena z DDV:8,99 €

Igrača AVTO Land Rover Defender, BRUDER

Cena z DDV:25,00 €

Igrača AVTO Land Rover Defender, BRUDER

Cena z DDV:29,99 €

Igrača AVTO Roadster, BRUDER

Cena z DDV:20,99 €

Igrača AVTODVIGALO Liebherr - Mack, BRUDER

Cena z DDV:88,00 €

Igrača AVTODVIGALO Liebherr - Scania, BRUDER

Cena z DDV:81,99 €