Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

Hlevska oprema

Če ste lastnik ali skrbnik hleva, potem veste, koliko dela in časa terjata primerno vzdrževanje in skrb za živino. Da bi si kar najbolj poenostavili to zahtevno vsakodnevno opravilo, smo v naši ponudbi pripravili pester izbor nepogrešljivih pripomočkov, ki vam bodo v izjemno pomoč pri delu.

 

V kategoriji hlevska oprema boste tako našli pripomočke za napajanje in krmljenje živine, opremo za živali in različne vrste privezov za živino. Pred nakupom si oglejte celotno ponudbo in po primerjavi izberite tiste izdelke, ki bodo v vašem hlevu nadomestili dotrajano ali pa manjkajočo opremo.

 

Med izdelki za napajanje in krmljenje živali najdete širok nabor krmilnikov in napajalnih veder, ki pa se med seboj razlikujejo glede na to, kateri živali so namenjeni. Za zajce in perutnino so, denimo, drugačni kot tisti za napajanje telet in jagnet, saj imajo napajalna vedra za slednje več seskov na samem vedru. Priporočamo, da se že pri nakupu napajalnega vedra odločite še za nakup dodatnih dud za vedro, saj jih boste imeli tako pri roki takrat, ko jih boste najbolj potrebovali.

 

Ker tudi živina poleg hranjenja potrebuje redno nego in vzdrževanje, smo v ponudbo opreme za živali vključili vse, kar je v hlevih nepogrešljivega. Svojo trenutno hlevsko opremo si tako lahko nadgradite s pripomočki, kot so noži in klešče za parklje, krtače za konje in govedo, kovinsko čohalo, ščit proti sesanju ter negovalni sprej in mazilo za vime.

 

Med orodjem in napravami, ki nam olajšajo ravnanje z živalmi, boste našli profesionalne in kakovoste dvižne naprave, ki se med seboj razlikujejo glede na velikost in dovoljeno težo govedi, ovčarsko palico za vrat in nogo, porodno vrv in porodno napravo, električne škarje za ovce in še in še.

Preden zaključite nakup, pa preverite še ponudbo privezov, kjer najdete oglavko iz vrvi, obroče za na steno, Grabnerjeve naveze, uzde in verige za govedo. 

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

VERIGA za privez - enojna

Cena z DDV:6,71 €

Veriga za privez (6mm dvojna)

Cena z DDV:28,99 €

Veriga za teleta – enojna 4 mm

Cena z DDV:7,99 €

Veriga za teleta s karabinom

Cena z DDV:8,05 €

VETERINARSKE ROKAVICE (100/1)

Cena z DDV:13,99 €

Veterinarske rokavice za enkratno uporabo

Cena z DDV:17,99 €

Vez za noge - top

Cena z DDV:11,30 €

Vile z ročajem (3 zobmi)

Cena z DDV:16,99 €

VILE za gnoj

Cena z DDV:9,99 €

Vodilo za bika - z vrvjo

Cena z DDV:14,99 €

VODILO za bika 11 cm

Cena z DDV:3,99 €

VOLUHARICA tip VV1

Cena z DDV:41,99 €

Vrečka za napitek ob skotitvi

Cena z DDV:25,99 €

Vrečke za prašek ob skotitvi (5 kom) ColostroStart BAGS

Cena z DDV:9,99 €

VRV za porodno napravo - 125 cm

Cena z DDV:7,79 €

Vrv za porodno napravo - 190 cm

Cena z DDV:5,99 €

Vrv za žvečenje za prašiče

Cena z DDV:2,29 €

Vsestranski razpršilec

Cena z DDV:419,00 €

Zajemalka krme - 500 g

Cena z DDV:3,99 €

Zajemalka krme 2 kg

Cena z DDV:3,99 €