Pokličite nas

02 823 19 52

041 996 222 

 
 

 

Označevalne table

 Le še nekaj dni nas loči od začetka uporabe dela predpisov o označevanju kmetijskih in gozdarskih vozil v cestnem prometu. S prvim januarjem 2015 bodo obvezne označevalne table za počasna vozila. Označevanje počasnih vozil določa 25. člen obravnavanega pravilnika, ki pravi da morajo imeti vsa vozila (razen enoslednih vozil), katerih konstrukcijsko določena hitrost ne presega 40 km/h, kot tudi njihova priklopna vozila, na zadnji strani tablo za označevanje počasnih vozil, ki mora biti homologirana v skladu s Pravilnikom UN/ECE 69.

 Tabla ECE 69.01 za označevanje počasnih vozil do 40 km/h

Trikotna tabla, s prisekanimi vogali, dimenzije 360 x 460 mm ima aluminijevo osnovo, nanj sta nalepljeni dve vrsti folije 3M. Notranje fluo oranžno jedro zagotavlja odlično vidnost od zmanjšani vidljivosti v megli, dežju ter mraku. Rdeča obroba, ki je visoko svetloboodbojna pa zagotavlja odlično vidnost ponoči. Tabla dosega in presega zahteve ECE 69.01.

 

Označevanje širših traktorjev, priključkov in delovnih strojev

Table različnih dimenzij so namenjene označevanju, v prometu izpostavljenih delov vozil. Kot so na primer, širši traktorski prključki, gradbena mehanizacija, izredni prevozi širokih in dolgih predmetov, izven gabaritov vozila. Skladne so s slovenskimi in evropskimi predpisi. Table imajo kovinsko osnovo, nanjo je nalepljena svetloboodbojna 3M foliija. Vse table dosegajo in presegajo zahteve standarda DIN 11030.

 

Trakovi širine 141 mm so prav tako namenjeni označevanju prej naštetih strojev in vozil. So samolepilni in imajo enak namen kot table. 

 

Označevanje dolgih in težkih vozil ECE 70.01

Table dimenzije 565 x 195 mm in 565 x 130 mm imajo aluminijevo podlago na kateri je nalepljena 3M visoko svetloboodbojna folija. Tehnologija izdelave zagotavlja visoko trajnost in obstojnost. Tabla dosega in presega vse zahteve ECE 70.01.

 

ECE 104 za označevanje obrisa vozila

3M trak širine 55 mm je namenjen označevanju obrisa tovornih vozil in prikolic. Nameščen je lahko na trde površine kot tudi na mehke cerade. Nanešen je lahko v različnih oblikah npr. krog, elipsa, pravokotnik. Trakovi so v nekaterih državah EU obvezni za tovorna vozila. Izdelek dosega in presega zahteve standarda ECE 104. 

 

Vse zgoraj naštete odsevne in označevalne table najdete v naši ponudbi.

Vezani artikli
Označevalna tabla
Cena z DDV:
16,90 €
Označevalna folija leva
Cena z DDV:
8,16 €
Označevalna tabla - set
Cena z DDV:
137,99 €