Že preko 10.000 zadovoljnih :) strank
POKLIČITE NAS: 041 996 222 delovniki: 8.00–16.00
Vse kategorije

fischertechnik

Kupci izdelkov fischertechnik po celem svetu zaupajo v kakovost, izvedbo, tehnično dovršenost in uporabniku prijazno obliko inovativnih izdelkov, ki se nenehno izpopolnjujejo na vseh področjih, so brez napak in sledijo tržnim zahtevam.

Politika podjetja je med drugim namreč, da sledijo principom nenehnih izboljševanj, zaposlujejo sposoben kader, racionalizirajo procese in upoštevajo načelo pravičnosti.

Vzgojne igrače fischertechnik so narejene v Nemčiji (»Made in Germany«) in s pečatom odobritve podjetje jamči za izjemno kakovost svojih izdelkov.

Fischertechnik otrokom omogoča, da se iz prve roke spoznajo s tehnologijo in učijo skozi igro. S konstrukcijskimi kompleti spodbujajo usklajevanje fino-grobe motorike, koordinacijo rok in oči, sposobnosti prostorskega razmišljanja, domišljijo in ustvarjalnost, logične sposobnosti in osnove tehničnega razumevanja.

Fischertechnik poučuje tudi z mislijo na prihodnost, saj povezujejo svet konvencionalne tehnologije z digitalnim svetom! To je razvidno v mehaniki in robotiki, ki ena brez druge ne obstajata več.

Fischertechnik ponuja tudi vadbene modele za stimulacijo resničnih dogodkov, njihov 3D tiskalnik pa nudi fascinanten vpogled v futuristično, revolucionarno tehnologijo.

Pokaži več... Pokaži manj...
Prikaži na stran
Sortiraj po

Igrača Bager, FISCHERTECHNIK

53,79 € Cena z DDV:48,41 €

Igrača Jumbo Starter, FISCHERTECHNIK

59,00 € Cena z DDV:53,10 €

Igrača Little Starter, FISCHERTECHNIK

18,19 € Cena z DDV:16,37 €

Igrača Nakladalnik, FISCHERTECHNIK

119,99 € Cena z DDV:107,99 €

Igrača Palčke za modeliranje TiP Premium XL, FISCHERTECHNIK

19,98 € Cena z DDV:17,98 €

Igrača Tobogan Dynamic M, FISCHERTECHNIK

64,49 € Cena z DDV:58,04 €